A – XIV-a ediție a Paradei Taurilor

Parada Taurilor Semtest BVN
A- XIV -a ediţie, Sângeorgiu de Mureş

Atracția anului iată că a devenit întâlnirea la Semtest-BVN a fermierilor, Operatori de I.A., specialişti din agricultură, reprezentanții ai ministerului agriculturii, presa de specialitate, cu toții iubitori de animale.

O genetică crescută în Romania ce a devenit de talie internațională, cu taurii care scriu adevărate pagini de istorie pentru zootehnia din Romania si fermierii români, o genetică ce concurează cu genetica la nivel european și mondial, o genetică de vârf ce poate fi admirată doar la Sângeorgiu de Mureș

parada-taurilorparada-taurilor2

Stimaţi fermieri, operatori de I.A., iubitori de animale, profitaţi din plin de această ocazie!

Echipa noastră de specialişti se asigură de toate condiţiile necesare pentru ca informaţiile ajunse la dumneavoastră să vă fie utile şi cât mai complete, asigurăm posibilitatea fermierilor români să admire aceşti tauri de valoare pe categorii de exploatare: testare genomică, așteptare, producţie și linii consacrate.

parada-taurilor4parada-taurilor3

In prezentarea grupelor veţi avea ocazia sa cunoaşteţi atât taurii utilizaţi la IA cât şi tauri tineri, de perspectivă, pentru a vă putea organiza din timp programul de potrivire a perechilor.


Peste 1500 de participanţi din toată ţara au fost în 2014 la Parada Taurilor.

Un moment mult aşteptat în cadrul Paradei Taurilor îl reprezintă premierea colaboratorilor, sub denumirea Ferma Anului 2015 şi Operatorul Anului 2015,iar la final va fi organizată o tombolă pentru marele premiu.
Surpriza plăcuta o va reprezenta pentru fermierii români prezentarea în premieră in ring a unei grupe de 6 tauri din Rasa Bălţată tip Simmental cu valori de ameliorare intre 132-136 VAG și cu potenţial de producţie de 10.500-11.000 l lapte ( 35 litri media/zi/lactație).


parada-taurilor5

Vă așteptăm cu mare drag într-o atmosferă de sărbătoare, sub dealul Tofalăului, în Sângeorgiu de Mureș, în 03 octombrie 2015 ora 11°° la ceea de a – XIV –a ediție a Paradei Taurilor!

Director,
ing. Valer Radu SICIAN

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email