Companie

SC Semtest BVN SA este o unitate de elita in domeniul reproductiei animalelor, care se ocupa cu selectia,testarea si ameliorarea taurilor si vierilor de reproductie.

OBIECTIVE PRINCIPALE:

  • Selectia animalelor de reproductie – reprezinta baza programului de ameliorare. Specialistii BVN din Germania au un rol important in selectie, scopul fiind obtinerea taurasilor de reproductie aflati in varful piramidei de ameliorare, dintr-un efectiv de 1.000.000 de vaci.
  • Testarea taurilor de reproductie – anual se testeaza cca 500 de taurasi de reproductie in Germania dupa insusiri de productie lapte si carne, iar in Austria pentru insusiri de fitness: longevitate productiva,celule somatice,fecunditate si stabilirea valorii generale de ameliorare. De mentionat ca Italia, Ungaria si Slovenia fac o parte din testare tot in Austria si Gemania.
  • Alegerea si utilizarea la reproductie – Asigurarea fondului genetic si recomandarea la reproductie,reprezinta pentru specialistii Semtest BVN cea mai mare provocare in vederea obtinerii eficientei maxime, atat in progresul genetic cat si in randamentul economic.

AVANTAJE CRESCATORI:

  • Garantia calitatii – 40% din materialul seminal congelat,produs in laboratorul Semtest BVN merge pentru export in tari ca Germania, Austria, Croatia si China.
  • Siguranta unei bune alegeri – Semtest BVN apartine celor 22000 de fermieri activi din Germania,selectia si ameliorarea facandu-se si pentru fermele lor.
  • Aclimatizare garantata – Semtest BVN are permanent in adaposturile din Mures peste 100 de tauri amelioratori utilizati la reproductie. Acest lucru reprezinta garantia verificarii adaptabilitatii individului in cadrul populatiei de vaci din Romania, in conditiile specifice de intretinere,furajare si productie din tara noastra.
  • Pret de producator – Odata cu transformarea din 1999 a Semtest Tg Mures in Semtest BVN, acesta a primit avantajul folosirii la reproductie a amelioratorilor testati si utilizati in Germania si Austria. In aceste conditii Semtest BVN SA a investit pentru a se asigura ca materialul seminal congelat produs de unitatea noastra ajunge la crescator direct,asigurand si garantand calitatea,trasabilitatea, la pret de producator.

Nota: Specialistii din unitatea noastra isi desfasoara activitatea cu suflet si pricepere, astfel incat produsul nostru sa corespunda cerintelor dumneavoastra.

Dragi fermieri,iubitori de animale, unitatea Semtest BVN SA este deschisa unui parteneriat sincer,de lunga durata,bazat pe seriozitate,incredere si profesionalism Semtest BVN SA – Partenerul crescatorilor de bovine din Romania

RSS
Follow by Email