Parada Taurilor – SEMTEST-BVN

SC SEMTEST BVN SA Mureş
Sîngeorgiu de Mureș, 4 octombrie 2014 ora 10°°

Singurul eveniment de acest gen din ţară

Atracția anului iată că a devenit întâlnirea de la Semtest-BVN a fermierilor, specialiştilor din agricultură, reprezentanții ministerului agriculturii, presa de specialitate, cu toții iubitori de animale.

O genetică de talie internațională, cu taurii care scriu adevărate pagini de istorie pentru Zootehnia din Romania, o genetică ce concurează la nivel european și mondial, se utilizează la I.A. cu succes în Europa, iar din 2013, 6 din cei mai valoroși tauri aduc progres genetic și în China, o genetică de vârf ce poate fi admirată la Sângeorgiu de Mureș.

Stimaţi fermieri, operatori de I.A., iubitori de animale, profitaţi din plin de această ocazie!
Specialiştii noştri asigură toate condiţiile pentru ca informaţiile ajunse la dumneavoastră să vă fie utile şi cât mai complete, asigurăm posibilitatea de a vedea în jur de 40 tauri pe rase şi categorii de exploatare: testare genomică, așteptare, producţie și linii consacrate.

Vă invităm să participați la Parada Taurilor, eveniment organizat de Semtest-BVN, în data de 4 Octombrie 2014 ora 10°°, într-o atmosferă de sărbătoare, sub dealul Tofalău, unde iubitorii de animale veniți din toate colțurile țării au ocazia să privească aceste minunate exemplare.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Director SEMTEST-BVN
ing. Valer Sician

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email