Performanta si spectacol cu genetică de vârf la AGRARIA 2015

Genetica Semtest BVN a facut senzatie la cea mai importanta expozitie nationala- AGRARIA 2015

Din program:

  1. Prezentarea rasei Baltata tip Simmental
  2. Simpozion cu tema: ELIMINAREA COTEI DE LAPTE; Strategii de piață și soluții practice pentru fermieri

Organizator: SEMTEST BVN

Parteneri: – USAMV – Cluj-Napoca
Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare a Bovinelor Mureș    
                 – Verband Deutscher Simmental Zuchter – Germania
                 – Vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților
Tierschau_2_CLUJ_106_106
Unitatea de selectie si ameliorare a taurilor de reproductie din Sangeorgiu de Mures SEMTEST BVN prin echipa prezenta la acest eveniment a dat dovada atat de profesionalism cat si că este partenerul crescătorului de bovine din Romania.

1Atat in cadrul simpozionului cat si in ringul de prezentare unitatea noastra a venit cu strategii de piata pentru crescatori, a aratat rezultatele obtinute inpreuna cu acestia si mai ales a prezentat solutii practice pentru a face fata noilor provocari intr-o piata nationala si internationala in continua schimbare.

Ca de fiecare data momentul cel mai asteptat de participanti si la acest eveniment la reprezentat intrarea in ring a taurului SEMTEST BVN sub aplauzele crescatorilor de animale.

2Interesul crescatorilor a fost maxim asa cum era de asteptat si în prezentarea in ring a minunatelor exemplare din rasa Baltata tip Simmental care au fost expuse la aceasta manifestare. Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc si in numele vizitatorilor crescatorilor care au fost prezenti cu animale la expozitie, facand posibila o astfel de manifestare:

  1. Ferma Nagy Fanel din Padureni -Cluj
  2. PFA Kelemen Melinda din Pănet -Mures
  3. Papp Zoltan din Reghin –Mures

De asemenea multumesc si Cooperativei Somes-Aries din Cluj pentru buna colaborare in asigurarea prezentarii animalelor.

Aceste imagini arata rezultatele obtinute de Semtest BVN in selectia si ameliorarea bovinelor in Romania si demonstreaza inca odata ca cei care au tratat cu seriozitate potrivirea perechilor,au utilizat la insamantare artificiala genetica buna au ajuns la aceasta performanta atat din punct de vedere a exteriorului cat si a productiilor.

4Pentru fermierii care si-au prezentat aceste exemplare minunate bucuria a fost maxima deoarece pe langa mandria si recunoasterea nationala si internationala la acest targ preturile avansate de vizitatori treceau de 2000 euro pe o juninca gestanta.

Tierschau_2_CLUJ_110_110Minunata familie a Domnului Nagy Fanel reprezentata cu bucurie de generatia noua prin cei trei copii prezentandu-si cu mandrie genetica si bucurandu-se de recunoastere din partea Semtest BVN.

 

5Unul din cei mai vechi fermieri din zona Clujului, Domnul Țandea Dan, a inceput activitatea in 1992, un fermier cu greutate, mandru de genetica obtinuta in ultimii 20 de ani de activitate zootehnica.

6Domnul Ciurea Mircea ca de fiecare data participat cu genetica de varf si la aceasta expozitie, are si grija ca performanta facuta in ferma sa din Gherla sa fie dusa mai departe de generatia noua.

7Prezentare a fost una deosebita iar spectacolul dat a fost incantator, fermierii aplaudand indelung intreg programul organizat de echipa Semtest BVN careia ii multumesc pentru efortul depus si profesionalism.
Genetica Semtest BVN- genetica viitorului!

28.04.2015                                                                                     ing. Valer Radu Sician,

RSS
Follow by Email