Prezentarea Taurilor 2020

Ne vedem Online aici, pe pagina noastra de Facebook sau pe canalul nostru YouTube, sambata, 3 octombrie 2020, incepand cu orele 11:00 la o prezentare online a taurilor.

 

Scrisoare de informare

Dragi operatori de I.A., dragi fermieri,

Stimați colaboratori,

Primiți salutul  Organizației Naționale de I.A.  Semtest BVN, din Sângeorgiu  de Mureș!

        Așa cum ne-am obișnuit de peste 15 ani, Parada Taurilor reprezintă un prilej de sărbătoare, de întâlnire, informare și de socializare a celor ce activează în reproducție și I.A.

        Anul 2020, prin restricțiile pe care le-a adus, pune la grea încercare întreaga activitate din toată lumea, inclusiv sectorul de creștere a animalelor, iată o perioadă grea, pe care noi am tratat-o cu seriozitate și responsabilitate maximă, perioadă în care noi am ajuns la fiecare operator de I.A. și în fiecare fermă în condiții de siguranță, astfel încât activitatea de reproducție să poată continua fără întrerupere.

        În perioada de restricție a circulației, am venit în sprijinul prestatorilor de servicii, prin eliberarea la solicitare a adeverințelor necesare pentru deplasarea în ferme și gospodării, pentru realizarea însămânțării artificiale, o activitate vitală pentru zootehnie, pentru producerea de  lapte, carne și viței  în România.

        Acolo unde pe parcurs au apărut probleme, respectiv unii operatori de I.A. s-au retras datorită vârstei înaintate și a riscului la care se supuneau, am direcționat crescătorii de vaci spre alți operatori activi.

        După ce a fost anulat și Congresul de Bălțată, planificat în luna mai, desigur, așa cum acum vă așteptați cu toții,

evenimentul Parada Taurilor nu poate avea loc anul acesta.

        Pentru că Parada înseamnă pentru dumneavoastră un loc de informare și un punct de pornire în planificarea la reproducție, vom compensa aceste informații cu o prezentare online a taurilor, în data de 03 octombrie 2020, începând cu ora 1100, pe site-ul nostru: www.semtest-bvn.ro, pe pagina de noastră de Facebook: Semtest-Bvn și pe canalul nostru de Youtube: Semtest BVN.

De asemenea, toate informațiile despre taurii noi, informații despre taurii utilizați deja la I.A. cu date actualizate, le puteți obține permanent de la consultanții Semtest-BVN.

Semtest-BVN rămâne aproape de dumneavoastră cu grijă, solidaritate și responsabilitate!

Ing. Valer Radu SICIAN

Director

 Semtest-BVN

RSS
Follow by Email