Rute de aprovizionari

Calitatea materialului seminal direct în ferma ta!

SC Semtest BVN Mureş prin Departamentul de Distribuţie se asigură că materialul seminal produs în unitatea noastră ajunge la fiecare fermă la aceeaşi calitate.
Prin manipulări repetate, executate incorect, capacitatea fecundantă a materialului seminal poate să scadă la un nivel atât de jos încât să pună în pericol capacitatea de fecundare.

În calitate de unitate producătoare şi ţinând cont de specificul acestei activităţi, am considerat oportun nevoia asigurării livrării materialui seminal către toţi partenerii crescători de bovine, asigurând:

  • Pregătirea materialului seminal pentru fiecare beneficiar din laborator sub vapori de azot
  • Echipă de livrare pregătită special pentru manipularea corespunzătoare a msc-ului
  • Maşini dotate corespunzător pentru livrarea msc-ului şi azotului
  • Grafic de rută pentru aprovizionare permanentă
  • 28 rute fixe în 37 de judeţe plus livrări speciale.

Ruta se face la 45-50 de zile, în funcţie de zonă, existând un grafic de rute întocmit pe un an de zile. Livrarea materialului seminal se face în baza unei comenzi telefonice luate direct de agentul nostru de vânzare din zona respectivă, cu 4-5 zile înainte de plecarea în rută.

Important !!!

Buletinul de calitate eliberat de Semtest BVN asigură crescătorul de animale că materialul seminal livrat se găseşte în capacitatea fecundantă dată atât prin nr. de spermatozoizi cât şi prin mobilitatea acestora.

Atenţie !!!

Această garanţie se pierde în cazul în care materialul seminal produs de Semtest BVN nu a fost achiziţionat direct de la Semtest BVN. Nu avem cum să răspundem pentru modul de manipulare asigurat de diferite persoane nespecializate.
 

Harta-de-distributie-Semtest-BVN-Mures
RSS
Follow by Email