Comercializare Material Seminal Congelat Tauri

Flota masini Semtest-BVN
Activitatea Centrului de Colectare SEMTEST-BVN se desfăşoară în bază legală prin:
Autorizaţia națională sanitar-veterinară Nr.132 din 16.11.2010, eliberată de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară și pentru Siguranţa Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) având codul RO-CRPCD MS B 05 MS.
Autorizaţia naţională zootehnică Nr.4 din 16.09.2013 eliberată de Autoritatea Competentă Zootehnică (A.N.Z.) pentru: “colectarea, prelucrarea, depozitarea și comercializarea materialului seminal congelat la specia bovine”.
Centrul de recoltare a primit şi acreditare de funcţionare la nivel european, regăsindu-se în lista centrelor de colectare autorizate conform cerinţelor europene primind:
Autorizația europeană prin decizia Nr.93/693/CE din 16 ianuarie 2002.

Încă din 2002, unitatea funcţionează prin respectarea tuturor cerinţelor impuse centrelor de colectare, respectând Directiva 88/407/CEE, Directiva 43/2003/CEE şi Directiva 123/2006/CEE cu atribuţii identice centrelor de colectare europene autorizate, având drept de producţie, achiziţie, comercializare şi export material seminal congelat (m.s.c.) la nivel european.

Achiziția materialului seminal

Achiziţia m.s.c.-ului se face direct de către crescătorul de bovine, în calitate de beneficiar, în baza solicitărilor şi comenzilor preluate telefonic sau în scris, sau orice altă formă de comandă.
Achiziţia prin prestatorul de servicii în I.A., se poate face de către crescătorul de bovine care nu deţine container de depozitare, dar vrea să-şi achiziţioneze pentru vacile proprii, m.s.c.-ul dorit.
Achiziţia directă de către prestatorii de servicii în I.A., care pot prezenta şi recomanda sub formă de ofertă m.s.c.-ul crescătorilor de bovine precum şi de către asociaţiile locale şi judeţene a crescătorilor de bovine, sau alte forme de organizare.

Rute de aprovizionare a azotului

S.C. Semtest-BVN Mureş prin departamentul de distribuţie se asigură că materialul seminal produs în unitatea noastră ajunge la fiecare fermă sau prestator de servicii la calitatea produsă în laborator şi este depozitat şi păstrat în containere în azot lichid la -196 grade C.

Prin manipulări repetate, executate incorect, capacitatea fecundantă a materialului seminal poate să scadă la un nivel atât de jos, încât să pună în pericol capacitatea de fecundare sau chiar să moară toţi spermatozoizii.
Important !!!

Buletinul de calitate eliberat de Semtest-BVN asigură crescătorul de animale că materialul seminal livrat se găseşte în capacitatea fecundantă dată atât prin numărul de spermatozoizi cât şi prin mobilitatea acestora.

Materialului seminal congelat se păstrează nelimitat în bune condiţii atunci când dozele rămân permanent în azot lichid. În cadrul manipulărilor este important ca acestea să se facă respectând cu stricteţe tehnica de manipulare.

Centrul nostru oferă material seminal produs în laboratorul propriu, de la tauri autorizaţi de către autoritatea competentă şi acceptaţi la I.A., precum şi material seminal din import, oferta fiind cu material seminal de mare valoare genetică, testat şi certificat din punct de vedere a calităţii.

Aducem orice material seminal dorit de crescătorii de bovine!

pe bază de comandă fermă din partea crescătorilor de bovine, asigurăm orice m.s.c. sau taur pe care fermierul l-a ales ca partener potrivit pentru ameliorarea vacilor din fermă, cu condiţia să fie disponibil, indiferent dacă este din ţară sau străinătate, de la orice producător sau distribuitor, cu respectarea condiţiilor legale.

Acţiuni importante realizate pentru păstrarea parametrilor tehnici:
– Pregătirea de către specialişti a materialului seminal solicitat în depozit;
– Executarea manipulării conform fişei tehnice de manipulare;
– Dotarea corespunzătoare a maşinilor pentru livrarea m.s.c.-ului şi azotului;
– Asigurarea containerelor de depozitare şi aprovizionarea permanentă cu azot.

Promptitudine/ Punctualitate/ Profesionalism

SEMTEST-BVN

Garanția Calităţii în Genetică şi Reproducţie

Close
Close
Magazin
0 Coș
Close

Coșul meu

Cosul de cumpărături gol!

Continuă cumpărăturile