Susţinem învăţământul, investim în educaţie

Semtest-BVN - implicare activă în activităţile educative şi de formare profesională

Educaţia copiilor, a elevilor, a studenţilor, este şi responsabilitatea noastră a fiecăruia, a părinţilor, a fermierilor, a organizaţiilor.
Dacă dorim un viitor mai bun, e nevoie de o implicare mai mare în pregătirea şi formarea profesională a viitorilor fermieri şi specialişti.

Specializare înaltă

Drd. med. vet. Kassem HOUSHAIMY de la U.S.A.M.V. Bucureşti, este un exemplu pozitiv, iată rezultatul:

În ultima perioadă a avut loc şi o cooperare ştiinţifică împreună cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti, în ceea ce priveşte organizarea unui studiu privind efectul unor antioxidanţi asupra calităţii materialului seminal.

Primele rezultate preliminare au fost prezentate de către Drd. med. vet. Kassem HOUSHAIMY în cadrul conferinţei internaţionale organizate de U.S.A.M.V. Bucureşti în 7-9 iunie 2018.

În cadrul conferinţei au fost prezentate materialele şi metoda de lucru, studiul a fost efectuat în perioada 2016-2017 la centru Semtest-BVN din Mureş, pe taurii din cadrul centrului, recoltaţi cu vagina artificială, ejaculatul obţinut a fost prelucrat şi congelat în cadrul centrului. Studiul a continuat în cadrul laboratorului de reproducţie al Facultăţii de Medicină Bucureşti prin examene asupra materialului congelat cu ajutorul sistemului CASA.

Din primele concluzii prezentate reiese faptul ca anumiţi antioxidanţi au influenţă asupra calităţii materialului seminal prin acţiunea de protecţie a materialului seminal împotriva criodegradării.

De asemenea, studiul a fost prezentat şi în cadrul Congresului European de Biotehnologii în 26-28 aprilie 2018, desfăşurat în Atena – Grecia.

Studiul va continua şi în următorii ani.

poster doctorat
poster doctorat

Studenţi şi elevi în practică la Semtest-BVN

Instruirea practică și informațiile primite de la specialiști pe domenii de activitate, cultura mare, sector mecanic, laborator etc., îi va motiva și îi va ajuta pe acești tineri să se pregătească cu seriozitate, pentru că există mare nevoie de specialiști buni, bine pregătiți în producție.

elevi practica semtest
studenti practica semtest
elevi practica semtest

Activităţi dedicate copiilor

Grupuri de copii de la grădiniţă, care trăiesc din plin momente frumoase, în timpul vizitei în ferma noastră.

Grupuri de elevi în vizită la Semtest-BVN

Şcoala şi activităţile extraşcolare sunt un bun prilej pentru informarea elevilor privind agricultura şi creşterea animalelor.

Close
Close
Magazin
0 Coș
Close

Coșul meu

Cosul de cumpărături gol!

Continuă cumpărăturile