Nota privind drepturile de proprietate intelectuală

Elementele din continutul site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.semtest-bvn.ro scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. Semtest-BVN S.A. si partenerilor sai si reprezinta continutul site-ului.

Continutul site-ului www.semtest-bvn.ro indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. Semtest-BVN S.R.L.. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
– se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.semtest-bvn.ro
– se permit link-uri catre site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate de www.semtest-bvn.ro

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimise prin e-mail la adresa contact@semtest-bvn.ro. S.C. Semtest-BVN S.A. isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre site intelege si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. Semtest-BVN S.A., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin S.C. Semtest-BVN S.A. sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. Semtest-BVN S.A. nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor site-uri.

Close
Close
Magazin
0 Coș
Close

Coșul meu

Cosul de cumpărături gol!

Continuă cumpărăturile