Termeni și condiții de utilizare

1. Termeni generali si definitii

Folosirea site-ului www.semtest-bvn.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.semtest-bvn.ro stabilesc, care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.semtest-bvn.ro si are valoarea unei conventii incheiate intre SC.Semtest-BVN S.A. in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor si orice persoana care viziteaza sau acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv produsele continute in site. Accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau achizitia de produse de pe site constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:

semtest-bvn.ro – Societatea S.C. Semtest-BVN S.A., persoana juridica avand sediul social in Sangeorgiu de Mures, Str. Tofalau nr. 677.
Site – domeniul www.semtest-bvn.ro si subdomeniile acestuia.
Utilizator/Client – orice persoana fizica/juridica care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate.
Continut :
– toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Clientiilor/utilizatorilor sai de catre www.semtest-bvn.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al www.semtest-bvn.ro, Clientului/utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de www.semtest-bvn.ro intr-o anumita perioada;
– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care www.semtest-bvn.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la www.semtest-bvn.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.
Document – prezentele Termeni si Conditii.
livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre www.semtest-bvn.ro si acesta. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre www.semtest-bvn.ro

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.semtest-bvn.ro

Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului www.semtest-bvn.ro sau oricarui tert cu care www.semtest-bvn.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri si tag-uri pixel, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor si tag-urilor pixel ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.
www.semtest-bvn.ro se angajează sa va protejeze datele personale si astfel să nu transmită către terţe părţi neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului şi să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi informării acestora.
Datele colectate sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la următoarele scopuri:
1. Facturarea si expedierea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele
achiziţionate.
3. Pentru a asigura accesul în secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificări şi newsletters.
5. Comunicare intre utilizator si S.C. Semtest-BVN S.A.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.semtest-bvn.ro scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. Semtest-BVN S.A. si partenerilor sai si reprezinta continutul site-ului.

Continutul site-ului www.semtest-bvn.ro indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. Semtest-BVN S.R.L.. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
– se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.semtest-bvn.ro
– se permit link-uri catre site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate de www.semtest-bvn.ro
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimise prin e-mail la adresa contact@semtest-bvn.ro. S.C. Semtest-BVN S.A. isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre site intelege si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. Semtest-BVN S.A., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin S.C. Semtest-BVN S.A. sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. Semtest-BVN S.A. nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii S.C. Semtest-BVN S.A. nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Limitarea raspunderii

S.C. Semtest-BVN S.A. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii site-ului. S.C. Semtest-BVN S.A. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. Semtest-BVN S.A. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. Semtest-BVN S.A. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.semtest-bvn.ro.

Pentru caz de forta majora, S.C. Semtest-BVN S.A. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. Semtest-BVN S.A., erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe S.C. Semtest-BVN S.A. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului www.semtest-bvn.ro.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

S.C. Semtest-BVN S.A. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor oferite.

7. Legea aplicabila si solutionarea disputelor

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc a site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre www.semtest-bvn.ro Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si www.semtest-bvn.ro se va rezolva pe cale amiabila. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre client si www.semtest-bvn.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din Romania, conform prevederilor legale aplicabile.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, www.semtest-bvn.ro ofera Utilizatorului/Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune . In acest sens se poate utiliza platforma SOL: ODR.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor REGULAMENTULUI(UE) PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulament general privind protectia datelor) SC Semtest-BVN S.A. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, in calitate de client al societatii SC Semtest-BVN S.A., sau utilizator prin completarea urmatoarelor campuri: date din cartea de identitate(nume si prenume), numar de telefon, adresa de e-mail.


Cu toate acestea, obținem anumite informații prin mijloace automate, atunci când vizitați site-ul nostru utilizând cookie-uri și tag-uri pixel, care reprezintă instrumente standard în industria internetului. Utilizarea cookie-urilor și tag-urilor pixel ne permite să vă aflăm IP-ul, tipul de browser pe care îl folosiți și activitatea generală a browser-ului.
www.semtest-bvn.ro se angajează să vă protejeze datele personale și astfel să nu transmită către terţe părţi neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului şi să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi informării acestora.

Scopul colectării datelor este acela de a informa utilizatorii despre nouatati si raspuns la comunicari electronice.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dumneavoastră determină însă imposibilitatea derulării activităţilor pentru scopurile mai sus indicate.

Durata stocarii datelor cu caracter personal mai sus mentionate este pe perioada in care contul utilizatorilor si situl www.semtest-bvn .ro este activ.

Conform REGULAMENTULUI(UE) PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI nr.679 din 27 aprilie 2016, beneficiaţi de urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare si acces – inseamna ca  persoanele vizate pot solicita informatii privind activitatile de prelucrare ale datelor cu caracter personal si ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele dumneavoastra, iar daca da, sa va oferim acces la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate;

– dreptul la portabilitate – se refera la faptul ca puteti primi datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator;

– dreptul la opozitie – vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru;

– dreptul de rectificare – se refera la corectarea fara intarzieri nejustificate, a datelor personale inexacte;

– dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat – inseamna ca ai dreptul sa iti stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ti-ai retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale, colectarea s-a facut cu oferirea de servicii ale societatii informationale;

– dreptul la restrictionarea prelucrarii – poate fi exercitat in urmatoarele cazuri: este contestata exactitatea datelor pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii acestora, prelucrarea este ilegala, dar nu se doreste stergerea datelor ci doar restrictionarea acestora, in cazul in care SC Semtest-BVN SA nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le soliciti pentru apararea unui drept in instanta, daca te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor tale;

– dreptul de a va adresa justitiei.

Toate aceste drepturi le puteti exercita prin e-mail la  contact@semtest-bvn.ro  sau prin formularul de contact. 

Nu in ultimul rand, SC Semtest-BVN SA aplica toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

9. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu www.semtest-bvn.ro, va rugam sa ne contactati prin metodele furnizate din sectiunea de contact.

RSS
Follow by Email