Parada Taurilor

Singurul eveniment de profil din Romania, are loc la sediul Semtest-BVN în fiecare prima sâmbătă din octombrie a fiecarui an.
Obiective:

  • un punct de pornire în selecţie şi ameliorare
  • în calitate de partener al crescătorilor de bovine şi suine, considerăm că este corect din partea noastră să oferim posibilitatea doritorilor să cunoască pe viu amelioratorii pe care îi utilizează în fermele lor
  • un parteneriat de lungă durata înseamnă pe lângă oferirea unor soluţii în prezent şi o viziune în ceea ce priveste viitorul în ameliorare. Acest aspect îl puteţi vedea prin prezentarea tăuraşilor care se află în testare şi care provin din linii bine consolidate astfel încât crescătorul să aibă garanţia unei bune alegeri.
  • primiţi informaţii de specialitate, utile şi complete, de la faţa locului din partea specialiştilor unităţii noastre pentru a vă ajuta şi îndruma în activitatea de selecţie şi ameliorare

Stimaţi fermieri, nu uitaţi că programul de selecţie şi ameliorare este şi în mâna dumneavoastră şi fiecare acţiune facută se va reflecta în evoluţia fermei pe termen lung.

Puteți viziona parada taurilor în secțiunea video a sitului nostru.


Parada Taurilor 2015

Parada Taurilor Simpozion 2015

RSS
Follow by Email